Ingrid van Zutphen
Founder
Het ontwikkelen van moedige mensen en dappere organisaties. Dat is mijn missie.
Ingrid van Zutphen
Founder
Het ontwikkelen van moedige mensen en dappere organisaties. Dat is mijn missie.
Ik ben bedrijfskundige en coach, sensitief en daadkrachtig en altijd nieuwsgierig naar het ‘waarom’. Waarom doen mensen wat ze doen? Waarom doen organisaties wat ze doen? En hoe kan het slimmer en leuker?
In mijn loopbaan heb ik vele bedrijven van binnen gezien. Na mijn studie bedrijfskunde heb ik 10 jaar als consultant, leidinggevende en projectmanager gewerkt bij nationale en internationale organisaties. En overal verbaasde het me hoeveel mensen niet gelukkig zijn in hun werk en toch niets doen om te veranderen of ontwikkelen. Terwijl iedereen wel met plezier, impact en succes wil werken. Ik vind dat fascinerend! Vanuit mijn nieuwsgierigheid ben ik gaan onderzoeken waarom dit zo is. En hoe je mensen in beweging krijgt om te veranderen. Inmiddels heb ik een steeds beter antwoord op deze vragen. Daarom werk ik sinds 2010 als coach, consultant en begeleider aan het ontwikkelen van moedige  mensen en dappere organisaties die het beste uit zichzelf en elkaar halen.
Lees meer
Rombout Peer
Leiderschapontwikkeling
Het ontwikkelen van de beste versie van leiders in organisaties. Dat is mijn passie.
Rombout Peer
Leiderschapontwikkeling
Het ontwikkelen van de beste versie van leiders in organisaties. Dat is mijn passie.
Vanuit mijn rol als consultant en expert op het gebied van leiderschapontwikkeling heb ik dit in de afgelopen 30 jaar tot mijn missie gemaakt. Bij gerenommeerde consultancy bureaus en als zelfstandig ondernemer heb ik deze missie in grote en kleinere opdrachten mogen vormgeven. Mijn “speelveld” is daarbij de internationale arena, van de VS tot Rusland en van Australië tot Zuid Afrika.
Tijdens mijn opdrachten strekt mijn aandacht zich uit van de mens als individu naar de organisatie (-cultuur) als geheel. De kern van mijn filosofie is dat ieder mens de mogelijkeheid heeft om de “Zelf” tot ontwikkeling te laten komen. Hierdoor creeërt men de beste versie van zichzelf als mens en als leider binnen een organisatie.
Naast mijn ervaring als consultant in het bedrijfsleven ben ik ook wethouder in Amsterdam geweest. De combinatie van zowel bestuurder als consultant heeft mij de inzichten gegeven om gesprekspartner en “trusted advisor” te kunnen zijn voor senior leiders in publieke en private organisaties. Naast mijn werk houd ik van koken, reizen en wandelingen met mijn trouwe viervoeter. Om fit te blijven sport ik regelmatig, bij voorkeur tennis of kick boksen.
Lees meer
Sybren Barten
Mens & Organisatie
In de kleine momenten ont-dekken van antwoorden op grote vragen. Daar hou ik van.
Sybren Barten
Mens & Organisatie
In de kleine momenten ont-dekken van antwoorden op grote vragen. Daar hou ik van.
Ik ben een gedreven en enthousiaste realiteits-ontwikkelaar die ziel & zakelijkheid, de onder- & bovenstroom verbindt,  met als doel (persoonlijke-) groei en rendement voor mens en organisatie.
Ik werk op het snijvlak van organisatie - en persoonlijke thematiek. In deze ontmoeting leert de organisatie, de mensen en ikzelfzelf. Vanuit het geloof dat antwoorden op organisatie- en persoonlijke vraagstukken al aanwezig zijn, ga ik graag samen met de organisatie en haar mensen op ontdekkingstocht, als reis (bege-)leider. Ik stel vragen, geef richting, daag uit, motiveer, onderzoek, verbind, tast door en luister met als resultaat dat (persoonlijke-) grenzen worden verkend en verlegd. Dat antwoorden ont-dekt worden.
Mijn kracht ligt om op eigen- en autonome wijze, vanuit liefdevolle confrontatie ‘in het moment’ te werken. Transparant, met humor en respect in contact.
Lees meer