Missie

In-Planee brengt mens én organisatie in plané. Wij ontwikkelen moedige mensen en dappere organisatieculturen. Omdat wij geloven dat moedige mensen en dappere culturen meer impact maken, meer plezier hebben en de wereld een stukje mooier maken. We creëren veilige en uitdagende omgevingen waar mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. En we ontwikkelen moedige mensen die de beste versie van zichzelf durven zijn.

Kernwaarden

Wij geloven…

Dat alles er al is.
Je hebt alles al in je om impact te maken en gelukkig te zijn. Maar in ons leven ontwikkelen we allemaal mechanismen om onszelf te beschermen tegen pijn en afwijzing. We spreken niet meer uit wat we echt willen. Of we stoppen onze gevoelens weg en kiezen voor de -schijnbaar- veilige weg. Maar achter al die beschermlagen schuilt in ieder van ons een onbevreesde held(in) die groot durft te denken, te voelen en te doen. Wij helpen jou om je held(in) weer te vinden.

Wij geloven…

Dat veiligheid en uitdaging nodig is voor ontwikkeling. Daarom creëren wij omgevingen die veilig en uitdagend zijn. In organisaties en in onze programma’s. Veiligheid om jezelf te zijn en al je talenten te durven ontwikkelen. En uitdaging om je talenten te kunnen ontwikkelen.

Wij geloven…

Dat iedereen handelt vanuit goede bedoelingen. Altijd! Daarom oordelen wij niet. Nooit. Wij zijn nieuwgierig en zoeken naar het waarom. Hoe onbegrijpelijk iemands gedrag ook lijkt, wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een reden heeft om te doen wat hij/zij doet. Vaak geen rationele reden, maar meer een onbewuste drijfveer die voortkomt uit je persoonlijke geschiedenis of belemmerende overtuigingen Wij helpen je deze onbewuste drijfveren te onderzoeken en hier nieuwe, meer effectieve keuzes in te maken. Zodat jij meer impact kunt maken.

Wij geloven…

Moed = angst + actie

Om moedige stappen te nemen en het beste uit jezelf te halen, moet je je eigen angsten, onzekerheden en kwetsbaarheden onder ogen komen. Van hieruit kun je nieuwe keuzes maken over hoe jij je kwaliteiten gaat inzetten om impact te maken. En ben je een moedig voorbeeld voor anderen.